Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

render

Welkom bij All in Hotels!

Als deelnemer van de BBD Bingo geniet u direct van een korting ter waarde van €10,00 per persoon met de kortingscode: BBDBINGO als u een 5-Daags arrangement boekt bij één van de onderstaande All in Hotels!

Wilt u op de hoogte blijven van de beste acties, de leukste aanbiedingen en natuurlijk de nieuwste hotels bij All in Hotels? Schrijf u dan nu in voor onze Nieuwsbrief van de Allinhotels.nl!

Klik hier rechts op de knop “Aanmelden nieuwsbrief”!

 Uw aanbieder voor een zorgeloze All -in vakantie in de mooiste vakantiegebieden!

All in Hotel
Am Ceresplatz

Eigen autoreis | Duitsland | Hart van de Eifel

In het “Hart van de Eifel” vindt u All in Hotel “Am Ceresplatz” in het pittoreske Manderscheid. Tussen de kastelen en paleizen in de Vulkaan Eifel & centraal gelegen van de toeristische trekpleisters Gerolstein, Bitburg, TrabenTrabach/ Bernkastel-Keus en Cochem is het Hart van de Eifel de ideale startpunt voor menige vakantiegangers onder ons!

All in Hotel
Park Nieheim

Eigen autoreis | Duitsland | Teutoburger Wald

Het land der 1000 bergen, het Teutoburg Wald. Prachtige wandel en fietsroutes maar ook Golf, Wellness of Musea liefhebber zijn van harte welkom.
Bezoek het UNESCO-werelderf gebied of winkel in Bielefeld, Paderborn of Kassel.

All in Hotel
Bitburg

Eigen autoreis | Duitsland | Süd Eifel

All in Hotel Bitburg, de Ster(n) des Eifel, de naam zegt het al! Een ster bij het aanbod van uw aanbieder van een zorgeloze All-in vakantie in het nieuwste vakantiegebied de Süd Eifel! Het prachtige hotel gelegen in één van de bekendste plaatsen van Duitsland, namelijk het befaamde Bitburg, u zegt het al! Bitte Ein Bit!

All in Hotel
Am Wall

Eigen autoreis | Duitsland | Sauerland

De Parel van het Sauerland, Soest biedt voor de natuurlief- en stadliefhebber een mogelijkheid. Breng een bezoek
aan de boulevard van de Mönhnensee of geniet van een Dag Wellnes met de entreekaarten bij het All inclusief aanbod.

All in Hotel
Briedeler Haus

Eigen autoreis | Duitsland | Mittel Mosel

In het “Hart van de Moezel” of liever gezegd het “Mitten Mosel” vindt u All in Hotel “Briedeler Haus” aan de oever van de Moezel, in het pittoreske Briedel. Tussen de prachtige plaatsen Traben Trarabach en Zell zit u centraal gelegen voor de mooiste bezoek- en bezicht-locaties die u en uw medevakantie vierders kunnen bezoeken.
De Vulkaan Eifel of de toeristische trekpleisters TrabenTrabach/ Bernkastel-Keus liggen op korte nabijheid. Briedel is de ideale startpunt voor de verwende fietser, wandelaar maar ook voor de ontspannen vakantiegangers onder ons!

All in Hotel
Mayhotel

Eigen autoreis | Duitsland | Ahr Wijngebied

Het nieuwste All in Hotel Mayhotel, ligt in één van de meest adembenemende vakantiegebieden van Duitsland. Namelijk de Ahr Wijnstreek. Met zijn ligging op nog geen 35 km van het Moezel- & Rijngebied vandaan, geniet u als het ware van de 3 mooiste en meest imposante vakantiegebieden tijdens uw vakantie!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief