Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

All in Hotels "Bad Wildstein" - Traben Trarbach

All in Hotel Astoria "Mittel Mosel Tall"

HOTEL INFORMATIE

Hotel Astoria "Moseltall" ligt in de wijk Bad Wildstein in Traben-Trarbach in het "Moezeldal", dat leidt naar het hart van de Moezel, namelijk de mooie stad Traben-Trarbach.

Boek nu en ervaar de charme van het hart van de Mittelmosel, onze streek biedt een onbeschrijflijk natuurlijk decor aan alle actievelingen en fijnproevers. Of u nu een plezierwandelaar bent, een natuur genieter of een ambitieuze fietser, voor iedere vakantie bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij aankomst bij het hotel word u al direct geïmponeerd door de enorme bomen rondom het hotel, die geweldig indruk maken op elke natuurliefhebber van jong tot oud!

De hotelkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen, alle bereikbaar via een ruime trap. De kamers zijn allemaal ingerichte naar een eigen thema en hebben een badkamer met douche en haardroger. Alle kamers hebben een flatscreen-tv met Duitse zenders, een zithoek, een kledingkast en bergruimte.

Het hele hotel heeft Wifi van glasvezel internet! Voor de gast is dit natuurlijk een comfort dat hij thuis gewend is.

De gasten van het hotel genieten van het gemak dat zij hun koffers direct voor het hotel kunnen uitladen, en er is een grote parkeerplaats direct naast het hotel.

Tijdens hun verblijf genieten de gasten 's ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet met een keuze uit koude en warme ontbijtgerechten.

Heb je een reis gepland? Geniet van het gemak dat u tijdens het ontbijt uw eigen lunchpakket kunt samenstellen.

Het diner wordt geserveerd in buffetvorm of als een 3-gangen menu in het restaurantgedeelte. Ook het dessert varieert dagelijks, van sorbet tot crêpes suzette tot Dame Blanche!

Drankjes tijdens uw verblijf zijn natuurlijk ook voorzien! Tijdens uw verblijf kunt u de hele dag door genieten van een kopje koffie of thee, en van 18.00 tot 23.00 uur kunt u ook genieten van alcoholvrije drankjes, huiswijnen en bieren van de tap.

Bij aankomst in Mosel Hotel Astoria ontvangt u een welkomstpakket met alle informatie over uw kortingskaarten en bezoekmogelijkheden. Op slechts 5 minuten van het hotel kunt u een partijtje minigolf spelen, de Alpaca boerderij bezoeken of genieten van de thermale baden en het zwembad met sauna.

Traben-Trarbach ligt halverwege tussen Koblenz en Trier, tussen de Eifel en de Hunsrück aan de andere kant, en is een uitstekend uitgangspunt voor een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. Cochem, Bernkastel-Keuz en Trier bevinden zich allen een kleine 30 minuten van het hotel vandaan.

Gelegen in het hart van de Mittelmosel biedt onze streek een onbeschrijflijke veeltal van mogelijkheden voor alle liefhebbers en kenners van levensgenieters tot natuurliefhebbers. Of u nu van wandelen houdt of sportief en ambitieus bent, er is altijd wat te doen in de prachtige Mittelmosel.

Boek nu en ervaar de rust, gezelligheid en charme van de Mittelmosel bij All in Hotels!

Tot snel bij All in Hotel Astoria "Moseltall" Hotel!

 

Bezoek mogelijkheden:

 • Oberburg Manderscheid

  Hebt u zich altijd al willen onderdompelen in de wereld van de Middeleeuwen? Ervaren hoe het was in een kasteel? Of iets leren over de geschiedenis van Manderscheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een bezoek aan de Ruïne van Manderscheid mag niet ontbreken! De Oberburg (letterlijk vertaalt -bovenste kasteel) ligt op een heuveltop die werd afgevlakt voor de bouw ervan. Zoals nu nog aan de ruïnes te zien is, had het een bijna driehoekige buitenmuur en een donjon van vijf verdiepingen die sindsdien weer toegankelijk is gemaakt. Vanaf de donjon heeft men een uitstekend uitzicht op de Niederburg, de stad Manderscheid en het landschap van het Lieserdal. De precieze datum van de bouw van het bovenste kasteel is ons niet bekend. We moeten echter met zekerheid aannemen dat dit de eerste zetel van de edelen van Manderscheid was.

   

   

  Aussichtsturm Mosenberg

  Wandelaars die de Mosenberg beklimmen, moeten zeker de uitkijktoren beklimmen. Een 360° uitzicht rond de regio van de Mosenberg groep, in de dorpen Bettenfeld en Manderscheid is gewoon een droom. Geniet van de stilte, het panoramische uitzicht en neem plaats op de bankjes. De natuur biedt hier in elk seizoen haar bijzonderheden. Stop en verken de Mosenbergspitze op 517 meter boven de zeespiegel.

  Parkeren: Bezoekers moeten gebruik maken van de parkeerplaats Hinkelsmaar/ Kratersee of de parkeerplaats bij het vervangende vismeer. Volg daarvoor gewoon de borden vanuit Manderscheid via de L16 voordat u Bettenfeld binnenrijdt. Vanaf hier leiden wandelingen van ongeveer twintig minuten elk naar de uitkijktoren.

   

  de Wolfsschlucht

  Het geologische hoogtepunt wacht op natuurliefhebbers en wandelaars in de Wolvenkloof. Voormalige lavastromen uit de Mosenbergkrater, die hun weg naar het dal hebben gezocht, zijn nu als basaltzuilen in de Wolfsschlucht te bewonderen. Zie hoe de lava in de vallei gleed en bij het afkoelen stolde tot basaltzuilen.

  In vroegere tijden werden deze basaltblokken gedolven. Mensenhanden droegen bij tot de ontdekking, evenals het water van de beek "Horngraben", dat zich een weg ertussen baande. Dit heeft nu geresulteerd in een uitdagende, maar begaanbare manier voor de wandelaar om de Wolvenkloof te beklimmen. Zeker, de richting naar boven is gemakkelijker te beheren.

  Alleen voorzichtig moet men de plaats van boven benaderen en het aangegeven pad niet verlaten. Het VulkaMaar-pad loopt door de Wolfsschlucht-kloof omhoog in de richting van het vulkaanbelevenispark Mosenberg.

   

   

   

   

   

  VILKAAN EIFEL THERME in Bad Betrich

  Wil je je innerlijke rust herontdekken door een paar rustige baantjes te trekken in het zwembad? Zowel binnen als buiten? Wilt u zich even afreageren van het leven van alledag door tussen de saunagangen door te gaan? Of wegdromen in de ontspannende open haard lounge? Wilt u uw vitaliteit versterken door uw lichaam te laten masseren door rustgevende handen?

  Informeer dan bij aankomst in het All-in Hotel Ceresplatz naar de korting mogelijkheden en plan uw bezoek aan de Thermen in Bad Betrich, waar zorgeloos genieten.

  Maar Museum

  Kom langs in het Maarmuseum Manderscheid en reis ver terug in de tijd – naar een tijd waarin niets in de Eifel was zoals het nu is. De "Terranaut" neemt u mee op een fantastische reis naar het verleden en laat u de vorming van een maar van dichtbij meemaken. Zie de roodgloeiende kern van de aarde, voel hoe de aarde schudt onder uw voeten! Uiteindelijk zal de Terranaut u uitspuwen zoals een vulkaan lava uitspuwt. Een fascinerende ervaring!

  Het museum richt zich op de vorming van de "ogen van de Eifel", zoals de diepblauwe maren ook wel worden genoemd. Een inloopmodel van een maar illustreert levendig hoe een maar wordt opgebouwd. In vitrines kunt u typische Eifellandschappen in miniatuur bewonderen. Het hoogtepunt van het Maarmuseum is echter het "Eckfelder oerpaardje". Dit is een bijna volledig bewaard skelet van een drachtige merrie van 45 miljoen jaar geleden. U kunt zich ook vergapen aan de oudste honingbij ter wereld. Wetenschap wordt leuk in het Maarmuseum!

  Privatmuseum „Die Steinkiste

  In deze privéverzameling van gesteenten, mineralen en fossielen kunt u zich aan de hand van 1500 tentoongestelde stukken vergapen aan de verscheidenheid van kleuren, vormen en structuren die de natuur in de loop van duizenden jaren van haar evolutionaire geschiedenis heeft geschapen.

  Op afspraak kunt u ook door de verzameling worden rondgeleid door de "steenrijke" verzamelaar Hans Stölben zelf.

  Als gast van het Hart van de Eifel is de toegang hier kosteloos!

  Wildlife and adventure park Daun

  Het »Wild- & Erlebnispark« ligt midden in de Eifel in de buurt van de stad Daun in een ca. 220 ha. groot bos- en weidelandschap. Niet alleen vanwege zijn grote wildbestand is het »Wild- & Erlebnispark« beroemd – het typische landschap met zijn grote loof- en naaldenbossen, met bergen en dalen, beekjes hebben het park als een groot aantrekkingspunt voor dier- en natuurliefhebbers uit binnen- en buitenland gemaakt.

  Een 8 km. lange bosweg (autotocht) leidt u door dit mooie landschap van de »Vulkaneifel«. De grote ruimte maakt het voor de dieren mogelijk om te leven zoals in de vrije natuur, omdat de verschillende diersoorten zich vrij in het gebied kunnen bewegen en daarnaast ook het contact met de bezoekers kennen.
  Bij zes aangeduide tribunes (uitzichtspunten) langs de bosweg, kunt u uit de auto stappen en de dieren van dichterbij bekijken, fotograferen en ook voeren. Speciaal voer voor de dieren is in het park te verkrijgen. Vraah naar de kortingskaartjes bij het hotel en het voer krijgt u bij aankomst in het opark kosteloos!

   

  Kurpark Manderscheid

  Het kuuroord Manderscheid heeft niet één, maar twee kuurparken waar u even kunt ontsnappen aan de alledaagse sleur. Bezoek de groene oasen in de burchtenstad in het GesundLand Vulkaneifel.

  Het kuuroord Manderscheid ligt in het GesundLand, omgeven door uitgestrekte gemengde bossen in de heuvels van de Vulkaneifel. Het lokale gezonde klimaat nodigt al vele jaren gasten uit, om in het kuuroord te verblijven. In de twee kuurparken van de stad kunt u zuurstofrijke lucht inademen, uw bloedsomloop stimuleren in de waterbaden en luieren op de vele normale- en ligbanken.
  Het kuurpark is het middelpunt van vele wandelpaden rond de stad.
  Kurpark 1 - direct bij het Kurhaus
  Kurpark 2 - achter het voormalige stadhuis

  Deze wandelroutes vindt u bij het Kurpark: Manderscheider Burgenstieg, Vulkamaarpad, Lieserpad, Eifelsteig, Grafschaftspad

  Laacher See en Maria Laach

  Ongeveer 13.000 jaar geleden vond er een gigantische eruptie van de Laacher See-vulkaan plaats. Tegenwoordig is het meer een populair excursiedoel. In de buurt van de Laacher See ligt ook de indrukwekkende abdij Maria Laach.

  Laacher See

  De Laacher See is het grootste meer in Rijnland-Palts en een populair excursiedoel. In de zomer is een sprong in het koele nat zeer verleidelijk en langs de oostelijke oever van het meer kun je spannende dingen ontdekken. Hier komen kleine luchtbellen aan het wateroppervlak - deze zogenaamde mofetten zijn naar boven komend koolstofdioxide en onderstrepen de vulkaangeschiedenis van het meer (wat echter geen maar is zoals de andere vulkanische meren in de Eifel).

  Abdij Maria Laach

  Aan de oever van de Laacher See heeft zich in de 11e eeuw de Benedictijnse abdij Maria Laach gevestigd. Het klooster is één van de belangrijkste gebouwen uit de Romaanse bouwkunst en biedt plaats aan meerdere kloosterbedrijven. Zo behoren een tuiniersbedrijf, een boerderijwinkel, een bootverhuur en ook een hotel met gastronomie tot de abdij.

  Tips voor wandelaars:

  Bij de Laacher See loopt het droompad 'Pellenzer Seepfad' voorbij. Het wandelpad start in Nickenich en loopt met een lengte van 16 km door het indrukwekkende vulkanische landschap.

  NÜRBURG

  Beroemdheden, pitstops en PK -
  Fascinatie Gloeiend remschijven razen door de nacht - Pure emoties tijdens de 24-uurs race.
  Toerauto's met de temporoes van de DTM.
  Met een mix van jaarlijks meer dan 100 races en ontelbaar andere evenementen, zoals bijvoorbeeld PK-actie voor iedereen en tal van meedoe-mogelijkheden rondom het onderwerp motorsport heeft de wereldwijd meest veeleisende, mooiste en meest bereden racebaan ter wereld de harten van fans en families in een mum van tijd veroverd. Met traditionele roots, desalniettemin modern, spannend en ontspannend - het geheim van de “Ring” is de grote diversiteit aan mogelijkheden.
  Het “ring°werk” is het motorsport-belevenis-museum voor de hele familie. Hier kun je je in simulatoren en andere attracties zelf als autocoureur voelen. Bovendien kunnen historische voertuigen uit de motorsportgeschiedenis worden bewonderd.

   Wandelparadijs Eifel: wandeltochten voor elk niveau

  Wandelplezier hebben is voor iedereen anders: voor de een is het een sportieve meerdaagse trektocht met rugzak, voor anderen een avontuurlijke dagtocht of een korte wandeling met het hele gezin. Het Hart van de Eifel biedt een veelzijdig netwerk van wandelroutes voor iedereem, soms met een cultureel, geologisch of historische thema. Maar één ding kunnen wij u wel met zekerheid vertellen: In het Hart van de Eifel staat de Thema Natuur & Pracht voorop!

  Wij hebben hieronder een paar routes voor u in kaart gebracht:

  Paradepaardje de Eifelsteig met veelzijdige mogelijkheden

  Voor de sportievelingen die elke nacht ergens anders willen slapen is de Eifelsteig het summum. ‘Langs rotsen en water’ is het motto van de 313 kilometer lange wandelroute tussen Aken en Trier. Water kom je tegen in de vorm van geheimzinnige veengebieden zoals de Hoge Venen, glinsterende stuwmeren en beekjes die gemoedelijk door de dalen kabbelen. De explosieve kracht van de aarde is nog bijna voelbaar in de spectaculaire rotsformaties van de Gerolsteiner Dolomieten en de Maaren, de ronde meren van vulkanische oorsprong. Omdat elke wandelaar andere behoeftes heeft, biedt Eifel Tourismus een gevarieerd aanbod: van een korte of lange trektocht inclusief bagagevervoer tot een standplaatsreis. Nieuw zijn arrangementen met kortere etappes. Zo´n 10 tot 15 km per dag vinden veel wandelaars namelijk meer dan genoeg.

  Mooie aanvulling: de Partnerwege

  Soms volgen ze een stuk van de Eifelsteig, soms hebben ze een heel eigen verloop: de Partnerwege. Deze routes vergroten de wandelmogelijkheden links en rechts van de Eifelsteig en zijn een goede gelegenheid om de streek beter te leren kennen. In de Vulkaaneifel heten deze paden Vulkaneifel-Pfade. Het VulkaMaar-Pfad rondom burchtenstad Manderscheid is hiervan een mooi voorbeeld. Tijdens de 26,6 km lange tocht, die je in één of twee dagen kunt doen, krijg je imponerende natuur te zien: basaltzuilen, een ruig ravijn met de spannende naam Wolfsschlucht, een geheimzinnig kratermeer, een drooggevallen veen met zeldzame planten, sporen van lavastromen en als kers op de taart het idyllische Meerfelder Maar. Al dit natuurschoon samen met de schitterende uitzichten op het dal van de Lieser en de beide burchten van Manderscheid maken deze tocht zo spannend. Geen wonder dus dat deze route dit jaar is genomineerd als ‘meerdaagse wandelroute van het jaar’ door het Duitse Wandermagazin.

  Het werk van de duivel

  Genomineerd in de categorie ‘dagtocht van het jaar’ is Felsenweg 6 – Teufelsschlucht in het Naturwanderpark Delux. Deze wandelroute is een van de 23 dagtochten met wandelkeurmerk in het grensgebied van de Zuid-Eifel en Luxemburg. Soms is het landschap hier lieflijk, met glooiende weilanden, boomgaarden en kabbelende beekjes; op andere plekken vind je diep uitgesleten dalen, spannende ravijnen en grillige rotsformaties. Dit maakt de 17,4 km lange route door de Teufelsschlucht zo afwisselend. In de loop van miljoenen jaren heeft het heldere water van de Prüm een 28 meter diepe kloof uitgesleten. Er is bijna geen groter contrast denkbaar dan tussen de steile rotswanden en het panoramische uitzicht bij de Liboruskapel - hoog boven het dal van de Sauer - op de Luxemburgse bedevaartsplaats Echternach.

  Eifelspuren: nieuwe rondwandelingen in de noordelijke Eifel

  In 2020 heeft Nordeifel Tourismus 18 nieuwe wandelroutes geopend: Eifelspuren. Elke route heeft een spannend thema. Wandel langs indrukwekkende Romeinse overblijfselen op de route Ritter, Römer, Rüben rondom Zülpich, ooit een kruispunt van Romeinse heerwegen. Bezienswaardig zijn hier ook de oude middeleeuwse stadsmuur en vier stadspoorten. De heilzame werking van water staat centraal bij de Eifelspur Kneippwanderweg in en om Bad Münstereifel. Onderweg kom je door weides met kruiden en langs borrelende beekjes en het watertrapbekken volgens de methode Kneipp in kuuroord Bad Münstereifel. De Eifelspuren zijn een mooie uitbreiding van de Eifelschleifen: meer dan 90 lokale rondwandelingen in de Noord-Eifel.

  Wegdromen op Traumpfade en Traumpfädchen

  De dagtochten in het Rhein-Eifel-Mosel-Land worden Traumpfade genoemd. 26 rondwandelingen liggen in het bosrijke landschap. Sommige lopen over een hooggelegen plateau, andere door een vulkaanlandschap. Richting Rijn en Moezel vind je steile wijnbergen met heerlijke uitzichten over het dal. Traumpfädchen zijn de korte variant van de Traumpfade: 14 korte wandelingen met een lengte van 3,4 tot 7,6 kilometer vol met belevenissen en ook geschikt om te wandelen met kinderen. In de herfst van 2020 zijn de laatste 4 Traumpfädchen geopend. Bijvoorbeeld de tocht Mendiger RömerReich bij Obermendig. Zoveel natuur en belevenissen op maar 3,6 kilometer.

  Kwaliteit staat voorop; alle 41 Traumpfade en Traumpfädchen hebben dan ook het keurmerk ‘Premiumwanderweg’.

  Bij het hotel krijgt u het Eifelboekje, waar u nog vele & mooiere wandelpaden en routes vindt!

  Tevens vindt u bij de receptie nog een diverse informatie over bezoek mogelijkheden!

  Met vriendelijke groet,Uw team reserveringen van All in Hotels.

All in Hotel "Am Ceresplatz"
Bad Wildstein 5-7
56841 Traben-Trarbach / Bad Wildstein
Duitsland

Telefoon
+31 552 032022

E-Mail
info@allinhotels.nl

Website
www.allinhotels.nl

Algemene informatie

 • Alle prijzen zijn in euro.
 • Overnachtingsbijdrage is € 2,85 p.p.p.n.
 • All-in gasten Check in tijden:
 • Kamer sleutel 15 uur.
 • All-in gasten Check uit tijden:
 • Na het ontbijt, graag voor 11 uur
 • Wij doen niet aan toeslag eenpersoonskamers.
 • Wij hebben natuurlijk gratis parkeerplaats in omgeving.
 • Mogelijkheid tot stalling fietsen en/of motoren.
 • Uw bevestiging word via Allinhotels.nlverstuurd.
 • Kleine kinderen tot 2 jaar gratis.
 • Huisdieren graag bij reservering aangeven € 15,- p.n.
 • U hoeft geen milieusticker.
 • Mindervalide geef dit aan bij reservering?
 • Het hotel beschikt niet over een lift.
 •  

Uw kamer

 • Roken niet toegestaan op de kamer.
 • Alle kamers met 2 persoons bedden.
 • Let op kamers varierend thema kamers!.
 • Kamers met eigen douche, toilet en föhn.
 • In gehele hotel gratis gebruik internet (WiFi).
 • Alle kamers beschikken over LCD/LED televisie.
 • Alle kamers hebben Duitse zenders.
 • Alle kamers hebben een zithoek.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief