Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

All in Hotel "L'Europe"

Direct aan de oever van de Rijn

All in Hotel Boppard "Besttime" – Direct aan de oever van de Rijn

All in Hotel Boppard "Besttime" is van oorsprong een authentiek en romantisch vakwerkhuis, wat gebouwd is in 1901 door de heer Baedeker, de beroemde schrijver van reisinformatie. Hedendaags is dit hotel volledig gerenoveerd en gerestaureerd! Boek nu uw 5-daags Vakantie in het nieuwste All in Hotel Boppard!

All in Hotel Boppard "Besttime" ligt in het midden van het dal van de Loreley, direct aan de alom bekende Rheingoldstrasse.

De rand van Boppard op ongeveer 1 km van het centrum. Tevens is het, het enige hotel in Boppard dat direct aan de Rijn ligt met een geweldig Zonnenterras aan de oever van de Rijn!

Wij nodigen u graag uit om van het All inclusief arrangement te komen genieten en de tevens het UNESCO werelderfgoed gebied te ervaren en beleven!

De ochtend begint natuurlijk met het geweldige All-in aanbod; een uitgebreid ontbijtbuffet, u wilt natuurlijk het gebied en de omgeving ontdekken tevens kunt u ook indien gewenst een Lunchpakket meevragen voor als u een drukke dag gepland heeft. ’s Middags is er een mogelijkheid om heerlijk te lunchen in het hotel natuurlijk.

‘s Avonds worden de gasten verwend met een heerlijk koud en warm buffet met diverse regionale en streek gerechten!

Op de eerste verdieping in de noordvleugel van het hotel bevindt zich ons heerlijk zonnige dakterras, dat enkel toegankelijk is voor de gasten en de mogelijkheid biedt om te genieten van uw biertje, wijntje of gewoon lekker een sapje met uitzicht op het rustgevende en mooie Rijndal. Geniet van het prachtige uitzicht op de Rijn met de passerende binnenvaartschepen en passagiersschepen.

Kamers
Onze 84 gerenoveerde gastenkamers (waarvan 4 eenpersoonskamers) zijn uitgerust met douche/toilet, kleurentelevisie en WLAN. De meeste kamers hebben uitzicht op de Rijn en voorkant en sommige hebben een balkon. Ze zijn gezellig en ingericht met hedendaags comfort. Er zijn 2 liften in het hotel.

het Midden-Rijndal
Het Midden-Rijndal werd in 2002 erkend als UNESCO-werelderfgoed. Met zijn kastelen en wijngaarden is het een van de mooiste landschappen op aarde. Hier bij ons vindt u tal van excursiemogelijkheden per schip, auto, trein of fiets. Bij uw reservering van Allinhotels.nl, ontvangt u ook bij aankomst onze “GästeKarte” hiermee geniet u van een tal van kortingen bij diverse bezoekmogelijkheden in Boppard en directe omgeving, bij ons in het hotel vindt u bij de receptie de infotheek en alle benodigde informatie en weetjes! Tevens geniet u van All-in entree bij het welbekende Museum der Stadt Boppard (http://museum-boppard.de/ ) en ook All-in gratis gebruik maken van alle openbare vervoersdiensten van de vervoersvereniging Rhein-Mosel (http://www.vrminfo.de/)

Op vertoon van de Gäste Karte bij het welbekende “Lorelay” vaart/ cruise, ontvangt u zelfs een korting van 30%!

Wandelaars
Een goed netwerk van wandelpaden is bij All in Hotel L’Europe het geheim van de geweldige en mooie wandelroutes die u leiden naar de mooiste plekken aan de Midden-Rijn het UNESCO werelderfgoed gebied. Vraag bij aankomst naar de wandelroutes of bereid u thuis al voor en neem een kijkje op de site: https://www.boppard-tourismus.de/27-0-Wandern.html met de 18 verschillende aangegeven wandelroutes is niet enkel het verblijf bij All in Hotel L’Europe een ervaring, maar uw planning net zo!

Op de Loreleyrots nodigt het bezoekerscentrum met museum en mythekamer uit om de Rijn te bezichtigen. In de zomermaanden vinden nationale en internationale concerten van klassieke muziek, rock en pop plaats op het openluchtpodium. Vanaf de pier van de witte vloot in Boppard maakt u een "grote tocht" door de Rheingau naar Rüdesheim (Drosselgass') of in de richting van Koblenz langs Filsen, Osterspai en Braubach met de Marksburg naar de "Duitse Hoek", waar de Moezel in de Rijn stroomt. Geniet van een afwisselende vakantie met ons aan de Midden-Rijn.

All in Hotel Boppard "Besttime"

 Stap voor stap door de Romeinse geschiedenis.
Boppard was een van de belangrijkste Romeinse nederzettingen aan de Midden-Rijn. De veroveringscampagnes van Julius Caesar in Germanië brachten ook dit gebied binnen de invloedssfeer van Rome. De Kelten woonden hier al en gaven de plaats de oude naam BAUDOBRIGA. Na de eerste sporen van Romeinse bewoning aan het begin van het Mühltal, niet ver van de westelijke rand van het dorp, werd in het midden van de vierde eeuw een sterke vesting met de naam BODOBRICA gebouwd, waaruit de huidige naam BOPPARD is ontstaan.

Het laat-Romeinse fort ligt direct aan de oever van de Rijn en was in de Romeinse tijd indrukwekkend door zijn afmetingen. Met zijn afmetingen van 308 × 154 meter vormde het een rechthoek van ongeveer 4,7 hectare. De muren waren drie meter dik aan de landzijde en twee en een halve meter aan de Rijnzijde. Met een hoogte van negen meter onderstreepte het fort zijn defensieve karakter, temeer daar 20 hoefijzervormige torens met regelmatige tussenafstanden van ongeveer 27 meter het fort aan de landzijden extra beschermden.

Nadat de tijden te onrustig werden voor de Romeinse bezetters en zij uiteindelijk de Rijn verlieten, ontwikkelde het voormalige laatantieke fort zich tot de nederzettingskern van de huidige stad. Vandaag pulseert het moderne leven in de steegjes en op de pleinen van Boppard, maar de wortels zijn nog steeds zichtbaar. De overblijfselen van het Romeinse fort omsluiten het huidige stadscentrum en zijn de best bewaarde Romeinse vestingmuren in Duitsland.

U vindt het vrij toegankelijke complex in de Kirchgasse/hoek van de Angertstrasse in het centrum van Boppard. Bezoeken zijn op elk moment mogelijk.

Museum van de stad Boppard
In zijn meer dan honderdjarig bestaan in het keurvorstelijk kasteel heeft ons museum vele veranderingen ondergaan. Een van de meest omvangrijke was de herinrichting na de restauratie van het gebouw. Dit vormt nu een van de nieuwe brandpunten met zijn geschiedenis - het kasteel wordt een tentoonstellingsobject.

In de sectie stadsgeschiedenis worden fragmenten uit de geschiedenis van Boppard in de late Middeleeuwen en de vroegmoderne tijd gepresenteerd.

Onze uitgebreide collectie gebogen houten meubelen vertelt ook het verhaal van Michael Thonet, een zoon van de stad die begon als een ambachtsman met een idee en een wereldonderneming creëerde.

Regelmatig wisselende tentoonstellingen en evenementen over geschiedenis en kunst maken deel uit van het vaste programma van ons huis.

Actuele informatie is beschikbaar op de website www.museum-boppard.de, of in het Hotel.

Tentoonstelling "Bontobrice - Romeinen in Boppard
Bezoek ook:
De Nieuwe tentoonstelling "Fort Boppard - deel van de Romeinse verdedigingslinie aan de Rijn".
In de 4e eeuw na Christus was de vesting Boppard een van de centrale, bovenregionaal belangrijke onderdelen van de Romeinse verdedigingslinie langs de Rijn tegen vijandelijke invallen vanuit Germanië. Het belang van het fort in die tijd is vandaag de dag nog te zien aan de massieve, zeer goed bewaard gebleven muren van het vestingwerk. Hun uitstekende staat van instandhouding is een uniek kenmerk van de huidige stad in vergelijking met andere vestingplaatsen, zowel aan de Middenrijn als aan de Neder- en Bovenrijn.

De toegang tot de tentoonstelling "Romeinen in Boppard" van het Boppardmuseum is voor de All in Gast kosteloos!.

St. Severus Kerk
De Romaanse parochiekerk met twee torens van de H. Severus (12de/13de eeuw), Basilica Minor, gebouwd boven de Romeinse militaire baden, is architectonisch rijk vormgegeven en decoratief beschilderd (spinnengewelf, Severus-legende). Bijzonder bezienswaardig zijn het triomfkruis (13de eeuw), de vroegchristelijke grafstenen en de doopvont (6de eeuw).
Locatie: Boppard centrum, Marktplatz
Openingstijden: 10.00 -18.00 uur.

Karmelietenkerk
De gotische karmelietenkerk (14e eeuw) heeft een rijk interieur, o.a. graftombes, koorgestoelte (15e eeuw). De devotie tot Maria van de Karmelieten blijkt uit vele voorstellingen van Maria, b.v. Madonna van de Druif (buiten), Madonna in de Rozenkrans, Piëta. Het voormalige klooster (18e eeuw) is nu een stadhuis - hoewel het vanaf begin augustus 2018 voor een eerste periode van 18 maanden gesloten is voor uitgebreide renovatiewerkzaamheden.
Locatie: Boppard centrum: Karmeliterstraße/Heerstrasse.
Openingstijden: 10.00 -18.00 uur

Christus Kerk
De neoromaanse Christuskirche werd in 1852 ingewijd in aanwezigheid van de Pruisische koning Friedrich Wilhelm IV. Het interieur wordt bekroond door een koepelvormig gewelf dat wordt ondersteund door slanke zuilen. De zuidelijke vleugel van het portiek werd in 1975 90° gedraaid in verband met de bouw van de B9.

De Kastelen en Burchten Tour!
Speciaal voor u als All-in gast hebben wij een Kastelen en Burchten tour in kaart gebracht dat u tijdens uw bezoek aan het overweldigende Boppard
Net als de keurvorstelijke burcht in Boppard heeft elk van de talrijke middeleeuwse kastelen zijn eigen boeiende geschiedenis. En waar geschiedenis tastbaar is, daar leven ook legenden en sagen over ridders en schone jonkvrouwen, over liefde, deugd, sluwheid en hartstocht. Niet ver van Boppard liggen de kastelen Sterrenberg en Liebenstein op een steile heuvel, gescheiden door een muur die verhaalt over de ruzie tussen de "vijandelijke broers".

Weer op slechts enkele Rijnkilometers afstand liggen de kastelen Katz en Maus, waarvan de namen een glimlach ontlokken, maar uiteindelijk tastbare machtsaanspraken laten zien. De muis kon brullen, de kat liet ook zijn klauwen zien. Vanaf het prachtige uitkijkpunt van de Patersberg komen ze beide en ook het kasteel Rheinfels boven St. Goar tegelijk in beeld.

De reusachtige ruïnes van het kasteel van Rheinfels zijn de grootste aan de hele Rijn en zelfs vandaag nog geven hun overblijfselen een indrukwekkend beeld van de macht aan de Rijn. De gewelfde kelder in het hart van het kasteel is trouwens nog een superlatief: het is een van de grootste middeleeuwse gewelfconstructies in heel Europa.

Van een fijner karakter zijn daarentegen de kastelen Rheinstein, Reichenstein, Sooneck en Schloss Stolzenfels. De Rijnromantiek komt ook tot uiting in de binneninrichting. Kasteel Stolzenfels bij Koblenz is een uitstekend voorbeeld van het romantische begrip van de Rijn en de vervoering van de heroïsche Middeleeuwen. De beroemde Pruisische architect Schinkel kreeg de opdracht het kasteel te verbouwen en creëerde niet alleen prachtige kamers voor de Pruisische kroonprins, maar ook een kasteeltuin versierd met arcaden.

Tuinen omringen ook de hoge muren van wat waarschijnlijk het beroemdste kasteel aan de Midden-Rijn is. De Marksburg, hoog boven Braubach gelegen, bleef onaangeroerd en geeft zo een zeer authentiek beeld van het middeleeuwse kasteelleven. De kruidentuin alleen al is een bezoek waard, maar de dikke muren herbergen nog meer schatten, zoals een prachtige kasteelkeuken, prieel en wijnkelder, een met oude fresco's versierde slotkapel en last but not least de folterkamer, waar ijzeren schandmaskers ook vandaag nog voor kippenvel zorgen.

Het is niet ver van de Boppard-hoogte naar de Moezel, en ook kasteel Ehrenburg in het rustige Ehrbachtal ligt op de excursieroute. Al bijna 900 jaar weerstaan de muren wind en weer, maar ook vijanden en belegeraars. Ook al zijn Pallas en de toren vandaag verdwenen, de machtige donjon en de talrijke muren en pleinen nodigen regelmatig bezoekers uit voor narrenvertier, markten en kasteelfeesten, waar wijnbekers en bierpullen graag worden geheven voor ridderlijke kost.

Marienberger Park
Doornroosje ontwaakt
Deze overheerlijke landschapstuin boven de stad werd, zoals Doornroosje, na een lange slaap door het uitzonderlijk engagement van stad en burgers wakker gekust en kon opnieuw haar groen kleed aandoen. De tuin bestaat sinds 1839 en strekt zich op de Marienberg, naast het voormalig benedictijns nonnenklooster, over 2 hektaar uit. Waar ooit kuurgasten van de koudwater-herstellingsoorden kuierden en recreatie zochten, staat de tuin vandaag open voor alle burgers en gasten. Na weelderige herstelling verwacht U nu een ontspannend ommetje door deze groene oase. Uitvoerig onderhoud vernieuwde oude paden, opende zichten en bracht zo een verdwenen schat terug aan het licht. Door de biodiversiteit van bomen kan de tuin zelfs een arboretum worden genoemd.

Stadsbos Boppard
Groen zover het oog reikt
Het stadsbos Boppard is een groen paradijs. Met zijn rond 44km² opppervlakte behoort hij tot de grootste stedelijke bossen in Rijnland-Palts en biedt dus ruimte voor verschillende sportieve ambities. Flora en fauna zijn veelzijdig en altijd een wandeling waard. Rond 200km verwachten wandelaars tussen het Rijndal en de heuvels van de Hunsrück en voeren door dichte bossen maar ook langs prettige dalen beneden naar de romantische impressies van de Rijn. Fans van Nordic Walking of mountainbiken vinden hier ook voldoende ruimte voor hun activiteiten. De Hunsrückbahn stijgt langs het steilste spoortraject in geheel Duitsland over twee indrukwekkende viaducten en door 5 tunnels de heuvels van de Hunsrück boven en biedt terwijl bijzonder mooie uitzichten.

Kuurpark Bad Salzig
Nostalgie in het groen
Verborgen in een rustig zijdal van de Rijn gelegen vindt U het kuurpark Bad Salzig; een groen refugium onder schaduw gevende oude bomen, tussen kronkelende paadjes en bloeiende perken. De park werd op het eind van de 19e eeuw aangelegd in stijl van een landschapstuin. De mooie razen en het gematigde klimaat geven het kuurpark een bijzonder aangename sfeer. Veraf van lawaai of drukte gelegen kunt U ongehinderd van puur natuur genieten. Deze oase is omringd van groene weiden, open plekken, bonte fruitboomgaarden en wijngaarden. Inmidden het park biedt een natuurlijk vijver een thuis voor eenden en zwanen en wandelaars beginnen of eindigen hier een van de talrijke prachtige wandelroutes. Tijdens de zomermaanden vinden hier soms concerten plaats en samen met het historisch badhuis van 1907 geeft dit een gevoel van nostalgie, waneer gemoedelijke ommetjes, waterkuuren en zien en gezien worden aan de orde van de dag waren.

Prosdijtuin Hirzenach
Terug naar de wortels
Eerst op de tweede blik verkent U de tuin beneden de imposante barokke kerk. Boven de huizen van het stadswijk Hirzenach ligt de voormalige prosdij, met de hoge kerktoren en het historische prosdijtuin. De gehele aanleg vanuit de 18e eeuw is van het barok beïnvloed en in plateaus ingedeeld. Om een symmetrisch verschijningsbeeld te creëren, structureren buksbomen de tuinbeden en weiden terwijl het middelpunt van een fontein versierd wordt. Deze klare lijnen blijven onveranderd en spiegelen nog vandaag de plannen van de stichters weer. Met zijn structuur behoort de prosdijtuin tot de oudste tuinen aan de Middenrijn en maakt met zijn originele oorspronkelijkheid indruk op de bezoekers. Dit feit is bijzonders opmerkelijk want bijna elke adelijke of kloosterse tuin tijdens de oorlogen en belagingen in de 17e en 18e eeuw vernietigd werd

 

All in Hotel Boppard "Besttime"
Mainzer Str. 4,
56154 Boppard

Telefoon
+31 552 032022

E-Mail
info@allinhotels.nl

Website
www.allinhotels.nl

Algemene informatie

 • Alle prijzen zijn in euro.
 • Overnachtingsbijdrage is € 2,00 p.p.p.n.
 • Parkeren naar beschikbaarheid bij voor hotel of in directe omgeving.
 • All-in gasten Check in tijden:
  -14 uur geniet van Koffie & Lekkernij
  -14:30 uur is uw Kamer beschikbaar
 • All-in gasten Check uit tijden:
  -Na het ontbijt, graag voor 10 uur
 • Mogelijkheid tot stalling fietsen en/of motoren.
 • Uw bevestiging wordt via Allinhotels.nl verstuurd.
 • Kleine kinderen tot 4 jaar gratis.
 • Kinderen van 4 t/m 12 jaar krijgen 35% korting.
 • Huisdieren niet toegestaan.
 • Balkon kamer kunt u bij aankomst arrangeren, opprijs van 15 euro
 • U hoeft geen milieusticker.
 • Mindervalide? Geef dit aan bij reservering!
 • Het gehele hotel is rolstoel vriendelijk.

Uw Kamer

 • Roken niet toegestaan op de kamer.
 • Alle kamers via Allinhotels.nl zijn comfort kamers
 • Alle kamers met comfort bedden.
 • Kamers met eigen douche, toilet en föhn.
 • In gehele hotel gratis gebruik internet (WiFi).
 • Alle kamers beschikken over LCD/LED televisie.
 • Alle kamers beschikken over balkon.
 • Alle kamers hebben een zithoek.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief