Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

All in Hotels "Du Commerce"- Zeeuws Vlaanderse Kust

All in Hotel Du Commerce - Ervaar de Kust van Zeeuws-Vlaanderen

Burchtstraat 20, 4501 BJ Oostburg, Nederland

Bezoek het nieuwste All-in Hotel in het prachtige Oostburg in West Zeeuws Vlaanderen.

Word verwend bij aankomst in ons All-in Hotel De Commerce met een heerlijk aperitief aan de bar.Bezoek tijdens uw verblijf het prachtige Knokke, Cadzand of het authentieke Brugge. Of geniet van een heerlijk lunch of diner van de kaart van het hotel.Met de prachtige kamers is uw verblijf een ware beleving van aankomst tot einde!

Het prachtige nieuwbouw familie Hotel Du Commerce vindt u op het dorpskern van het pittoreske Oostburg in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen.

Het hotel beschikt over een 20 tal nieuwe  en moderne kamers die alle verdeeld zijn over een 3 tal verdiepingen. Dit hotel zal u bij aankomst al verbazen door één de ligging, midden in het dorpskern, de prachtige moderne en nieuwe kamers, die alle door de huisarchitect zijn ontworpen om u te verbazen en natuurlijk gelijk een “home feeling” geeft bij de eerste stap al in de kamer!

Bezoek tijdens uw verblijf het prachtige Knokke-Heist, Cadzand of Breskens en waai uit over één van de mooiste Boulevards van België! Een dagje winkelen, ga dan naar het adembenemende Brugge, Gent of Zeeuws Middelburg, waar u de Hollandse en Belgische gastvrijheid proeft tijdens uw bezoeken. ’s Ochtends word u heerlijk verwend met rijkelijk ontbijtbuffet en ’s middags en ’s avonds geniet u van de heerlijke gerechten van de kaart. Het gemak van het All-in arrangement houd hier ook nog niet op! Elke dag geniet u van het All inclusief al vanaf 11 uur ’s ochtends tot 22 uur op het prachtige terras of in de één van de moderne bar of lounge of restaurantgedeeltes!

All in Hotel Du Commerce zal u en uw medereizigers verwennen en verbazen!

Geniet nu van de Openingsactie en boek snel uw All-in verblijf bij onze nieuwste Partner in het pittoreske Oostburg – Zeeuws Vlaanderen.

All in Hotel Du Commerce - Zeeuws-Vlaanderen ligt nog geen 206 km vanaf Utrecht.

Wij verheugen ons erop u een fijne vakantie te bezorgen!

Groet,
ALL IN HOTEL "Du Commerce"

Zeeland

Zeeland barst van de kunst en cultuur. Al jarenlang zijn het bijzondere licht, de zee en de rust de trekpleisters voor kunstenaars om geïnspireerd te raken. Dat zie je terug in kunst en muurschilderingen in de buitenlucht maar ook in musea waar kunstwerken tentoongesteld worden. Cultuur proef je eveneens wanneer je alleen al door de straten loopt van Middelburg, Zierikzee en Hulst. Overal zijn monumenten en erfgoed te vinden, ook in bijzondere musea. Één ding is zeker; je culturele hart kun je hier ophalen.

Wandelen en Fiesten

Stap op de fiets, trek je wandelschoenen of wetsuit aan. Trek er op uit en leer de omgeving kennen tijdens een dagje uit. Families met kinderen kunnen hier alle kanten uit. Van een dag strand tot speeltuin of zwembad. Of kies uit één van de vele attracties. Wij zetten een aantal uitjes in West-Zeeuws-Vlaanderen voor je op een rij.

Naar het museum

Musea brengen de geschiedenis tot leven. Elk met een eigen verhaal. In West-Zeeuws-Vlaanderen zijn in tal van musea zichtbare sporen en herinneringen van het verleden te vinden. Het Visserijmuseum in Breskens laat alles zien over de Bressiaanse vissers. Over hun geloof en bijgeloof, de schepen, de opsporingsapparatuur en de vangst.

OOSTBURG

Oostburg ligt in de kleipolders van West-Zeeuws-Vlaanderen. Rondom Oostburg ligt een afwisselend polderlandschap met kreken, zoals het vogelrijke Groote Gat. Vroeger maakte het deel uit van de Linie van Oostburg en je vindt er ook nog resten van forten. De omgeving van Oostburg leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten, waarbij je je altijd kunt oriënteren op de watertoren.

Oostburg de Eenhoornstad- Door de eeuwen heen hebben oorlogen, plunderingen en overstromingen veel schade aangericht. Telkens werd de stad weer opgebouwd. De naam Eenhoornstad verwijst hiernaar. In 1583 werd Oostburg opzettelijk onder water gezet, tijdens de Tachtigjarige Oorlog. In 1604 werd de Linie van Oostburg opgericht, waarvan nu nog sporen in het landschap zijn terug te vinden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1944 werd Oostburg voor een groot deel verwoest door de geallieerden.

941: Oostburg voor het eerst vermeld in archieven
1237: Oostburg krijgt stadsrechten
1604: Oostburg vestingstad

Watertoren met ‘echte’ waterdruppels

De watertoren is een echte blikvanger, met de kenmerkende schildering van kunstenaar Johnny Beerens. Het zijn enorme waterdruppels die net echt lijken. Ze symboliseren de kringloop van het leven, maar kunnen ook geassocieerd worden met tranen. Je kunt er niet omheen kijken!

Gemeentehuis

Het Raadhuis is in 1957 geopend. Enkele elementen van het voormalige raadhuis verwijzen naar de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het voorste deel van het gebouw rust op twee V-vormige palen, het Victorieteken van Churchill. In de hal is een glas-in-beton raam dat de vrede, de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw symboliseert. In het gebouw werken nu gemeenteambtenaren van de gemeente Sluis.

Wandelen

Via oude polders, stranden, dorpen en historische steden ontdek je West-Zeeuws-Vlaanderen gemakkelijk te voet. Wandel bijvoorbeeld van Cadzand-Bad naar Retranchement en passeer onderweg Natuurgebied Het Zwin. Bij Nieuwvliet wandel je over dijken, verhard en onverhard en geniet je van het uitzicht over de landerijen. Stippel je eigen wandelroute uit met de wandelkaart ‘Grenzeloos wandelen’.

Domburg

Domburg is wellicht de bekendste kunststad van Zeeland. Begin twintigste eeuw kwamen hier veel kunstenaars en werd het dorp een ware kunstenaarskolonie. Onder meer Piet Mondriaan en Jan en Charley Toorop lieten zich inspireren door het unieke Walcherse licht. Bekijk in museum Marie Tak van Poortvliet welke kunstenaars hier nog meer neerstreken. Of zie met eigen ogen wat hen inspireerde, tijdens de wandeling ‘In het licht van Toorop en Mondriaan’. Elk jaar in mei wordt in Domburg de Schildersweek gehouden, waar kunstenaars uit binnen- en buitenland op af komen. 

Zeeland is inspirerend en trekt vandaag de dag nog steeds veel kunstenaars en kunstbewonderaars aan. Het landschap, het ritme van de zee en het unieke licht zijn ware trekpleisters voor de eerstgenoemde. Diverse kunstroutes verspreid door heel Zeeland zijn er voor de kunst liefhebbers. Niet alleen openen galeries hun deuren, maar zijn ook veel ateliers toegankelijk voor de bewonderaars. Onze suggesties? In Vlissingen zijn er fiets- en wandelroutes uitgezet langs standbeelden en andere kunstwerken. Ook in Terneuzen wordt elk jaar een beeldenroute uitgezet. De Kunstschouw op Schouwen-Duiveland laat het werk van zo’n 200 kunstenaars zien waarbij de route maar liefst door 12 dorpen van het eiland loopt. De kunstroute Tholen is een tweedaags evenement met muziek en kunst. Tot slot is er twee weekenden in augustus het Kunstspoor op Noord-Beveland, waarbij je alle kunstwerken en galeries van het eiland kunt zien. Keuze genoeg dus!

 

Domburg heeft een lange kuurtraditie. Er zijn zelfs resten van thermen en een badhuis met warm- en koudwaterbaden uit de Romeinse tijd gevonden. De geschiedenis van Domburg als badplaats begint in 1834 als twee Middelburgse dames besluiten om met badkoetsen een zeebad te nemen. Het kuren werd beschouwd als een nieuwe geneesmethode. Badgasten kwamen voor hun ontspanning maar ook om te profiteren van de schone zeelucht en de heilzame kracht van het zeewater.

Een prominent medicus, die al vroeg de potentie van Domburg zag, is Dr. Johan Mezger (1838-1909). Deze bekende arts wordt beschouwd als de grondlegger van de fysiotherapie. In die tijd kwamen vooraanstaande lieden naar Domburg. Ze kwamen voor het heilzame effect van het zeewater en om zich door Dr. Mezger te laten behandelen. Zijn naam wordt in Domburg nog steeds in ere gehouden.

Domburg en Cadzand-Bad zijn de enige Nederlandse badplaatsen die voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie. De ligging aan zee is gezond voor lichaam en geest. Het predikaat heilzaam krijgt een badplaats alleen als de heilzame werking van zeewater, het klimaat, en de bodemproducten is onderzocht en heilzaam is verklaard.

In het begin van de 20e eeuw kwamen veel kunstenaars naar Domburg om inspiratie op te doen. Piet Mondriaan en Jan Toorop zijn de bekendste. Er ontstond een kunstenaarskolonie rondom deze kunstenaars. Zij woonden en werkten in Domburg en lieten zich inspireren door het unieke Zeeuwse licht. Hun erfenis leeft nog in Domburg. Wil je zien waar de beroemde werken van de kunstenaars werden gemaakt? Ga dan mee met de 'In het licht van Toorop en Mondriaan' wandeling.

 

Kunst en cultuur

Het museum Marie Tak van Poortvliet heeft thematentoonstellingen, rond de kunstenaars die Domburg begin 20e eeuw aandeden. Ook nu trekt Domburg nog veel kunstenaars. Elk jaar rond Pinksteren werken zo’n veertig à vijftig kunstenaars in Domburg tijdens de Schildersweek.

Natuur

Domburg grenst direct aan de Manteling, een uniek bos met statige buitenplaatsen en schitterende tuinen. Het is een van de weinige eikenbossen direct aan zee. Het werd aangeplant om Walcheren te beschermen tegen de koude zeewind. De bomen hebben dan ook typische vormen door diezelfde zeewind. Het is een beschermd natuurgebied, ingericht op rust, stilte en ontspanning.

Het strand is een grote trekker van Domburg. Het biedt rust maar ook ruimte voor wie lekker bezig wil zijn. Je kunt yogales volgen op het strand. Geniet van het gevoel van rust, ruimte en ontspanning tijdens je verblijf aan zee. Op de achtergrond het geruis van de zee. Daarnaast kun je in Domburg een wellnessmassage aan het strand krijgen. Met zeezicht vanaf de behandeltafel.

De Domburgsche Golf Club

De bijzonderste golfbaan van Zeeland ligt in Domburg in de duinen. De Domburgsche Golf Club is niet alleen één van de oudste golfbanen van Nederland, het is bovendien een echte linksbaan. Dat betekent dat de golfbaan aan zee ligt en aan de zeewind is blootgesteld. De wind en rough zorgen vaak voor een uitdagende ronde.

De Kusten

Haaientanden zoeken

Op het brede strand van ‘t Zwin vind je niet alleen mooie uitzichten. Als je maar lang genoeg naar de grond staart, vind je misschien ook nog mooie fossielen. Hier en op de stranden van Nieuwvliet en Groede zijn regelmatig haaientanden van miljoenen jaren oud te vinden. Als je geluk hebt, zie je ze zo liggen, maar wil je iets meer kans maken, neem dan een emmer, schep en zeefje mee naar het strand om ze te zoeken.

Knokke Heist

Klik op onderstaande link en ontdek alle pracht en praal van de omgeving van Knokke-Heist en omgeving

https://knokkeheist.com/nl/knokke-heist.php

Cadzand

De kustplaats Cadzand bestaat eigenlijk uit twee dorpen: Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp. Het dorp ligt meer landinwaarts, in de uitgestrekte polder van West-Zeeuws-Vlaanderen. De kustplaats Cadzand-Bad is, samen met Domburg, de enige Nederlandse badplaats dihet predicaat Heilzame Zeebadplaats mag voeren. Naast therapie- en wellnessactiviteiten, biedt Cadzand ook sportieve, culturele en culinaire activiteiten.

Brugge

Er bestaan plekken die onder je vel kruipen, hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n bijzondere plek. Een stad op mensenmaat, groots geworden door haar meeslepende geschiedenis die haar prompt het Unescolabel van Werelderfgoedstad opleverde.

De geschiedenis in een notendop

Hoewel er in de Brugse regio al bewoning was in de Romeinse tijd, duikt de naam van de stad voor het eerst op in de 9de eeuw, wellicht een afleiding van het Oudgermaanse woord ‘brugj’ of aanlegsteiger.

UNESCO Werelderfgoed

Middeleeuws mysterieus, ongegeneerd Bourgondisch en al eeuwenlang een wereldstad; de Brugse binnenstad imponeert met haar cultuurhistorisch patrimonium en is sinds 2000 erkend als Werelderfgoed.

Brugge toegankelijk

Brugge is toegankelijk voor iedereen. Ook iets oudere bezoekers, vakantiegangers met een tijdelijke of permanente beperking of mensen die nood hebben aan extra comfort of zorg kunnen met een gerust hart Brugge bezoeken. In deze brochure vind je alle nodige informatie om een bezoek aan Brugge voor te bereiden.

 

BOEK NU & ERVAAR DE GEWELDIGE ZEEUWSE KUSTLIJN!

All in Hotel "Du Commerce"
Burchtstraat 20
4501 BJ Oostburg
Nederland

Telefoon
+31 552 032022

E-Mail
info@allinhotels.nl

Website
www.allinhotels.nl

Algemene informatie

 • Alle prijzen zijn in euro.
 • Overnachtingsbijdrage is € 3,95 p.p.p.n.
 • All-in gasten Check in tijden:
  • 15 uur – Tevens start All-in
  • All-in gasten Check uit tijden:
  • Na het ontbijt, graag voor 11 uur
 • Wij doen niet aan toeslag eenpersoonskamers.
 • Wij hebben natuurlijk gratis parkeerplaats in omgeving.
 • Mogelijkheid tot stalling fietsen en/of motoren.
 • Uw bevestiging word via Allinhotels.nl verstuurd.
 • Kleine kinderen tot 2 jaar gratis.
 • Huisdieren graag bij reservering aangeven € 15,- p.n.
 • U hoeft geen milieusticker.
 • Mindervalide geef dit aan bij reservering?
 • Het hotel beschikt over een 2 tal 1-persoon kamers.

Uw kamer

 • Roken niet toegestaan op de kamer.
 • Alle kamers met Boxpringbedden.
 • Let op kamers varierend design kamers!.
 • Kamers met eigen Bad en/of douche, toilet en föhn.
 • In gehele hotel gratis gebruik internet (WiFi).
 • Alle kamers beschikken over LCD/LED televisie.
 • Alle kamers hebben Belgische Nederlandse zenders.
 • Alle kamers hebben een zithoek.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief