Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

All in Hotels "Temse"

Temse – Aan de oever van de Schelde

Het Nieuwste All in Boetiek Hotel Temse, ligt in het pittoreske Temse aan de prachtige Schelde. De rijke historische omgeving biedt aan de gasten van Allinhotels.nl een scala aan bezoek en bezichtiging mogelijkheden. Dit is in de directe omgeving. Zie omgeving informatie.

Het hotel beschikt moderne kamers, alle kamers zijn met lift bereikbaar. De kamers beschikken over een TV met NL & BE zenders. Alle kamers zijn allen boetiek kamers, deze zijn naar een eigen inrichting en design ingedeeld met variatie in alle kamers, hebben wel zelfde gemakken namelijk:

voorzien van Boxspring bedden, een mini koelkast en airconditioning. De badkamers zijn alle voorzien van ruime inloop douche met de optie regendouche, hier is ook een föhn aanwezig. Tevens zijn er kamers met een ruim bad aanwezig! Dit alles geeft u het gemak voor een zorgeloze vakantie!

Tijdens ontbijt en lunch worden de gasten verwend in het restaurant of in de prachtige tuin van het hotel. Voor de levensgenieter is ook de mogelijkheid om in het Boulevard restaurant Kaai 22 plaats te nemen, dat slechts op 200m gelegen ligt van het hotel aan de prachtige oever van de Schelde. Hier heeft u een adembenemend uitzicht tijdens het lunchen of dineren! Let op: reserveren is wel vereist, dit mag bij het ontbijt aan de receptie medegedeeld worden!

Echter de avond entertainment met bingo of muziek is niet ingepland met de huidige situatie vandaag de dag, maar door de scala aan bezoek en bezichtiging mogelijkheden is er geen rede tot vervelen!

Wat nieuw in het aanbod is, is de cocktail avond! Geniet heerlijk tijdens uw verblijf van een welverdiende cocktail in de prachtige tuin van het hotel. Natuurlijk hoort een hapje of snack hier ook bij! Bent u misschien toe aan een massage? Niets is te gek bij dit hotel. In huis hebben wij de dames waarbij u een ontspan of juist een spieren stimulans massage kunt inplannen! Uw gastheren en dames van All in Hotel Temse zullen werkelijk waar alles doen om uw vakantie tot een welverdiende ontspanning te maken.

All in Hotel Temse ligt nog geen 250 km vanaf Utrecht.

Wij verheugen ons erop u een fijne vakantie te bezorgen!

Groet,
Tony & Team ALL IN HOTEL Temse

Temse

ALL IN HOTEL Temse is een prima uitvalbasis om het historische Temse & Sint-Niklaas en Antwerpen te verkennen. Deze, bij toeristen relatief bekende Vlaamse steden, hebben genoeg leuke en mooie plekjes en bezienswaardigheden te bieden. Struin door de pittoreske straatjes vol met leuke winkeltjes, speciaalzaken en restaurantjes. Bij de patisserie kunt u het beroemde Reyenaertsgebak halen. Dit speciale gebak uit Temse & Sint-Niklaas staat op het menu van de Belgische koninklijke familie en wordt volgens een goed bewaard geheim recept bereid door de Koninklijke Orde van de Meesterbanketbakkers. De Grote Markt van Temse bied een scala aan bezienswaardigheden in directe omgeving, van eeuwen oude kerken tot het wereldbefaamde Stenen dorp. Bent u geen liefhebber van bezichtigingen, geniet dan heerlijk van een drankje in ons restaurant Kaai 22 en laat het rustgevend uitzicht van het prachtige water van de Schelde en zijn charme u imponeren!

De Grote Markt van Sint Niklaas is het grootste marktplein in België en hét evenementenplein van de stad. Rondom de Markt vertellen de historische gevels de geschiedenis van de stad. Gezellige kroegen en de zonovergoten terrassen lonken voor een welverdiende pintje!
Elk jaar tijdens het eerste weekend van september wordt het marktplein bezet door tientallen luchtballonnen, groot en klein, tijdens de Vredesfeesten. Een waar spektakel dat u eigenlijk niet mag missen!

Aan de Grote Markt vindt u ook het imposante stadhuis van Sint-Niklaas. Nog een blikvanger van de stad is de Sint-Nicolaaskerk. Wanneer de parochie van Sint-Nicolaas gesticht wordt in 1217, bouwt men op deze plek de eerste kerk. Deze gotische kerk is dan ook de oudste van de stad. Het Mercatormuseum is een van de verborgen parels van Sint-Niklaas en geeft een overzicht van de geschiedenis van de cartografie, opgebouwd rond de figuur van Gerard Mercator. Het museum herbergt een paar bijzondere zeldzame topstukken, waaronder een aardglobe (1541) en hemelglobe (1551) van de hand van Mercator zelf.

ANTWERPEN

Het oude stadscentrum, dat de belangrijkste trekpleister van Antwerpen is, ligt op steenworp afstand van uw tijdelijke onderkomen. De overbekende winkelstraat de Meir en het prachtige 16e-eeuwse stadhuis moet u gewoonweg gezien hebben. Drink een heerlijk Belgisch pintje op de Grote Markt en proef de beste chocoladecreaties van chocolatier Goossens aan de Isabellalei. Wilt u weten hoe Antwerpen en chocolade zich tot elkaar verhouden? Leer daarover meer in het chocolademuseum, even buiten het stadshart. Ook iets verder van de kern ligt een bij de Antwerpenaren zeer geliefd stadsdeel; de Belle Epoque-wijk. Proef hier vooral de bijzondere sfeer. Er zijn niet zozeer grote pronkstukken te bewonderen maar wel nostalgische straten, mooie oude pandjes en leuke pleintjes.

Kortom, genoeg te doen of juist heerlijk te ontspannen!

Boek nu uw 5-daagse vakantie bij ALLINHOTELS.NL

CENTRUMWANDELINGEN Themse
in openlucht Laat je leiden door het centrum en de oude dorpskern en ontdek al wandelend de geschiedenis via historische gebouwen, markante gevels, (stand)beelden en andere typische bezienswaardigheden. Afhankelijk van de voorkeur van de groep kan de nadruk gelegd worden op – de dekenale Onze-Lieve-Vrouwekerk – het gemeentehuis (1906), met belfort, beiaard en een keur aan kunstwerken – Administratief Centrum en site De Zaat (ex-terreinen van de Boelwerf) – de Wilfordkaai, met wandel- en fietspromenade, zicht op de Scheldebruggen, terrassen, de beeldengroepen De Kaailopers en De Tuysscher en de Azijnzeker, historische gebouwen, o.a. De Watermolen (grotendeels 17de eeuw)… – het Gemeentemuseum

Beeldenwandeling
Verspreid over het grondgebied van de fusiegemeente tref je 30 beelden, waarvan meer dan 20 in de kerngemeente. Tijdens de Beeldenwandeling door het centrum maak je kennis met prachtige kunstwerken en curiosa, waaraan de wandelaar vaak achteloos voorbijgaat. Deze rondleiding vestigt de aandacht op markante en kunstrijke facetten van het rijke erfgoed. Het verkennen van deze route is zowel een aangename als leerrijke belevenis.

Duurtijd: 2 u,  Afstand: binnen een straal van 1 tot 1,5 km, Locatie: dorpscentrum Temse

Wandeling Den Bos

In deze wandeling maak je kennis met een stukje van wijk De Uil. Wat was er zo bijzonder in deze volksbuurt? Je vertrekt vanop de Wilfordkaai en wandelt langs de Schelde onder de Temsebruggen naar de toegang tot het voormalige kasteeldomein van de familie Janssens de Varebeke. Via het monumentale toegangshek kom je in het Scheldepark: dat was vroeger een bos. De benaming Den Bos ligt daarom nog steeds in de volksmond. Waar zich tot 1965 het kasteel bevond, staat nu het Vita-Scheldebad. Je passeert voorbij het Sint-Amelbergakapelletje en de Fonteinhoeve (die deel uitmaakten van het oorspronkelijke bos), De Uil, woonst en atelier van Karel Aubroek, idem van kunstschilder Prosper De Roover, het bas-reliëf met voorstelling van Sint-Joris met de draak. Ten slotte keer je terug voorbij het Vlietpark, langs de Kasteelstraat richting de Markt met imposant gemeentehuis en dekenale O.L.V.-kerk. Deze wandeling kan uitgebreid worden indien gewenst. Je wandelt dan een extra stukje via het jaagpad langs de Schelde, naar de andere kant van het Scheldepark.

Duurtijd: 2 u. (korte wandeling), 2,5 à 3 u. (lange wandeling) Afstand: 2,5 tot 3 km

ONZE-LIEVE-VROUWEKERK

Deze prachtige beschermde en gerestaureerde kerk toont meer dan 1 000 jaar bouwgeschiedenis en is een illustratie van de rijke         geschiedenis van Temse. Het gebouw is aangeduid als ankerkerk van de parochie Temse-Kruibeke (voorheen dekenaat). Het is een voornamelijk gotische en neogotische kerk met barokke toren. Ze bevat talrijke kunstschatten: op de eerste plaats het beeldhouwwerk van vader Adrianus en zoon Philippus Nijs (vaandeldragers van de rococo in ons land), zilversmeedwerk, schilderijen, glasramen, houtsnijwerk en curiosa eigen aan eeuwenoude kerken. Duurtijd: 1 u. Locatie: Markt, Temse

PRIESTER POPPEMUSEUM

Ontdek het geboortehuis van priester Edward Poppe (1890- 1924), dat in 1990 ingericht werd als museum, met authentieke huisraad en allerlei persoonlijke bezittingen. Poppe wist als begenadigd godsdienstpedagoog de eucharistische stroming binnen de kerk te voorzien van een opvoedkundige methode, die tussen de twee wereldoorlogen een merkwaardige katholieke heropleving in Vlaanderen op gang bracht. Zijn boeken zijn in meer dan 20 talen vertaald. Op 3 oktober 1999 werd Edward Poppe zalig verklaard door paus Johannes Paulus II. Duurtijd: 30 min. (enkel in combinatie met andere bezoeken) Locatie: Priester Poppestraat 35, Temse

GEMEENTEHUIS en beiaard

Dit monumentaal bouwwerk uit 1906, in neo-Vlaamse renaissancestijl, ontworpen door Charles Nissens, is beschermd als monument. Dankzij de restauratie (o.a. de gevel, 2006-2008) vormt het gebouw meer dan ooit een icoon. Het prachtige belfort – tot de bovenkant van de windwijzer – is 47 m hoog. Sinds de overbrenging van de gemeentediensten naar Administratief Centrum De Zaat (2006) kreeg het gerestaureerde gemeentehuis een cultureel-toeristisch-ceremoniële functie. Enkel de Dienst Toerisme is er gevestigd (gelijkvloers). De ruimten op de 1ste verdieping bevatten het keur van de werken van Temses bekendste kunstenaars. Eventueel kan dit bezoek aangevuld worden met een bezoek aan het belfort met de beiaard, op verzoek gegidst door de beiaardier.

Duurtijd: 1 u. (+ 30 min. Met bezoek aan beiaard) Locatie: Markt 1, Temse

 

ADMINISTRATIEF CENTRUM DE ZAAT

In 2000 kocht het Gemeentebestuur het administratief complex van de voormalige Boelwerf (1829-1994), samen met de omliggende gronden (2ha). Het gebouw (1969) werd volledig gestript en gerenoveerd, en in gebruik genomen in 2006. Sindsdien zijn er het gemeentebestuur, de administratieve diensten en de politie (politiezone Kruibeke-Temse) gehuisvest. Dit imposante gebouw aan de Schelde (8 bouwlagen, 78 m lang, 16 m breed) omvat heel wat curiosa, zoals vele maquettes (van op de Boelwerf gebouwde schepen), foto’s van de scheepswerf (die de jaren 1900-2006 bestrijken), uitvergrote boekencovers van de gereputeerde Temsese illustrator Marijke Meersman, een bas-reliëf van Jommeke & Co, een miniatuurversie van het standbeeld De Zaatman… De raadzaal op de hoogste verdieping is het kroonjuweel van het complex. Vanop het dakterras heeft men een indrukwekkend, weids zicht op de omgeving. Tijdens je bezoek aan AC De Zaat kan je naar eigen keuze een powerpointvoorstelling bekijken: 1. Beknopte geschiedenis van Temse, van de Steentijd tot nu – Archeologische vondsten van de Steentijd tot recent verleden, van Durme tot Scheldepark – De Zaat, van het faillissement van de Boelwerf (1994) tot de opening van Administratief Centrum De Zaat (2006) – De 3 Scheldebruggen van Temse 2. Van de oude naar de nieuwe Zaat: met historiek Boelwerf en de evolutie tot nu 3. Temse vanaf 1890: historiek van het centrum vanaf La Belle Epoque 4. Het Fort van Steendorp: afzonderlijke vertoning of in combinatie met een Fortbezoek Een powerpointvoorstelling duurt gemiddeld 30 min. tot 1 u. Mogelijkheden 1 en 2 worden meestal gecombineerd, omdat ze samen de belangrijkste wijzigingen in het beeld van Temse van de laatste 20 jaar weergeven (ca. 45 min.). Duurtijd: 2 u. (bezoek AC De Zaat + powerpoint) Locatie: Frans Boelplein 1, Temse

FORT STEENDORP

Het Fort van Steendorp, gebouwd in 1883-1892, maakt deel uit van de Antwerpse Fortengordel. Het is het laatste Fort in ons land dat volledig werd opgetrokken in baksteen en is omringd door droge grachten. Later evolueerde het Fort tot natuurgebied, zodat het nu onder beheer van Het Agentschap voor Natuur en Bos valt. Zowel het gebouw als het landschap eromheen zijn als monument beschermd. De bakstenen gewelven vormen een belangrijke overwinteringsplaats voor vleermuizen. Hun populatie is daardoor zelfs aangegroeid tot meer dan 1 000 exemplaren van 9 verschillende soorten. Ter bescherming van deze diersoort en voor de eigen veiligheid kan het Fort alleen betreden worden onder begeleiding van een gids en binnen het seizoen (15 april tot 15 januari). Het wandeltraject rondom het Fort is permanent toegankelijk voor het publiek

All in Hotel "Temse"
Markt 28
9140 Temse
België

Telefoon
+31 552 032022

E-Mail
info@allinhotels.nl

Website
www.allinhotels.nl

Algemene informatie

 • Alle prijzen zijn in euro.
 • Overnachtingsbijdrage is € 2,00 p.p.p.n.
 • All-in gasten Check in tijden:
  • 14 uur – Koffie & Lekkernij 
  • 14:30 uur – Kamer beschikbaar 
  • All-in gasten Check uit tijden:
  • Na het ontbijt, graag voor 10 uur
 • Wij doen niet aan toeslag eenpersoonskamers.
 • Wij hebben natuurlijk gratis parkeerplaats in omgeving.
 • Mogelijkheid tot stalling fietsen en/of motoren.
 • Uw bevestiging word via Allinhotels.nl verstuurd.
 • Kleine kinderen tot 4 jaar gratis.
 • Kinderen van 4 t/m 12 jaar krijgen 35% korting.
 • Huisdieren graag bij reservering aangeven € 10,- p.n.
 • U hoeft geen milieusticker.
 • Mindervalide geef dit aan bij reservering?
 • Het gehele hotel beschikt over een lift.

Uw kamer

 • Roken niet toegestaan op de kamer.
 • Alle kamers met Boxpringbedden.
 • Let op kamers varierend in grote en inrichting.
 • Kamers met eigen Bad en/of douche, toilet en föhn.
 • In gehele hotel gratis gebruik internet (WiFi).
 • Alle kamers beschikken over LCD/LED televisie.
 • Alle kamers hebben Belgische Nederlandse zenders.
 • Alle kamers hebben een zithoek.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief