Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

All in Hotel "Dorf Wangerland"

Dorf Wangerland – Wangerland

Hotel en vrijetijdscentrum Dorf Wangerland ligt op slechts 10 km van de Noordzeekust. De mogelijkheden in en rond dit hotel zijn eindeloos. Hotel Dorf Wangerland heeft voor de kinderen een eigen overdekt pretpark! Verder zijn er een privéstrand, sportveld, bioscoop, biljart en bowlingbaan. 

Het hotel beschikt over ruim 230 kamers, waaronder familiekamers. De kamers zijn zeer geschikt voor families en groepen. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, gratis WiFi, een zithoek, bureau, kluisje en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Indien gewenst kunt u een terras bijboeken. Ten slotte beschikt het hotel over rolstoeltoegankelijke kamers, zowel 2-persoons als familiekamers. 

De omgeving is ook zeker de moeite waard. De Noordzeekust in oost-Friesland is de fietsregio bij uitstek. Neem lekker uw eigen fiets mee of huur er één in het hotel. Verken het water- en vogelrijke veenlandschap op de Deutsche Fehnroute. Of volg vanuit Emden de Friesenroute, die u leidt langs onder meer het meer dan 600 jaar oude vissersdorpje Greetsiel en over de dijk naar de oudste stad in Oost-Friesland, Norden. De Tour de Fries tenslotte leidt u langs de Jadeboezem (een 190 km² grote zeearm) en langs badplaatsen als Carolineninsel en Schillig.

De keuze is enorm bij ons All in Dorf Wangerland, kom en ervaar het zelf!

Henni van der Most en Team

Ost-Friese eilanden

 • Wangerooge
  Vertrek vanuit Harlesiel: dagelijks (maximaal vier keer), op verschillende vertrektijden, afhankelijk van de getijden
  Duur van de overtocht: 1,5 uur
 • Spiekeroog
  Vertrek vanuit Neuharlingersiel: dagelijks (maximaal vijf keer), maar op verschillende vertrektijden, afhankelijk van de getijden
  Duur van de overtocht: 0,75 uur
 • Langeoog
  Vertrek vanuit Bensersiel: dagelijks op vaste vertrektijden
  Duur van de overtocht: 1 uur
 • Baltrum
  Vertrek vanuit Neßmersiel: dagelijks (maximaal drie keer), maar op verschillende vertrektijden, afhankelijk van het getij
  Duur van de overtocht: 0,5 uur
 • Norderney
  Vertrek vanuit Norddeich: dagelijks (maximaal tien keer), maar op verschillende vertrektijden, afhankelijk van de getijden
  Duur van de overtocht: 1 uur
 • Juist
  Vertrek vanuit Norddeich: dagelijks (maximaal twee keer), maar op verschillende vertrektijden, afhankelijk van de getijden
  Duur van de overtocht: 1,5 uur
 • Borkum
  Vertrek vanuit Emden: dagelijks 08.00 uur, vertrek vanuit Borkum: dagelijks 16.30 u
  Duur van de overtocht: 2,5 uur
 • Hochseeinsel Helgoland
  Vertrek vanuit Hooksiel: Data op te vragen
  Duur van de overtocht: 2 uur
 • Horumersiel / Hooksiel
  Boottochten met het passagiersschip "Jens Albrecht" (hoofdseizoen)
  Een van de volgende 3 topreizen vindt dagelijks plaats (afhankelijk van de getijden)
  • Minicruise (duur 3 uur) = Neem deel aan een rit rond de legendarische vuurtorens "Hooksiel-Plate" en "Mellum-Plate". Onderweg rijden we langs het vogelreservaat "Oldeoog" en verder naar de Waddenzee naar de spannende zeehondenbanken. Op de hoofdvaarroute "Weser" ontmoeten we grote containerschepen u.v.m .. Bewonder de gigantische tankerbruggen vanaf de zeezijde. Schopvangst gevolgd door uitleg van de vangst aan dek.
  • Geweldige Störtebeker-rit (duur 2,5 uur) = In de voetsporen van oude gevreesde piraten gaan we eerst langs de kust langs het vogelreservaat Oldeoog en het eiland Mellum. Ga dan rustig verder naar onze zeehondenbanken voordat we samen met u de vuurtoren "Mellum-Plate" en "Hooksiel-Plate" rondrijden. Een ander hoogtepunt van deze reis is de netvangst met daaropvolgende uitleg van de vangst op het zonnedek van het schip. Mis het niet en geniet met ons van de diversiteit van de zee.
  • 3-eiland tour (duur 3,5 uur) = We rijden naar zee, voorbij Oldeoog, Wangerooge en Spiekeroog en naar de zeehondenbanken onder Spiekeroog. Terug keert de rit ons, afhankelijk van het weer, over de open zee. Ervaar de eilandwereld vanaf zijn indrukwekkende en altijd mooie meerzijde.
   Afhankelijk van het getij is de vertrekhaven Hooksiel of Horumersiel. De vertrektijden zijn ook anders vanwege het getij.

Jever

Blue Dye Museum

Gasten kunnen kijken en uitleg krijgen over hoe 300 jaar geleden stoffen zoals linnen, hennep, fluweel of zijde werden bedrukt. U bent van harte welkom om een ​​oud stuk linnen mee naar huis te nemen.

Kasteelmuseum Jever
Het kasteel Jever gaat terug naar een fort uit de late 14e eeuw. Het kasteel kreeg vooral een vestingkarakter door de enorme donjon, waarrond een vierzijdig complex werd gebouwd in de loop van de 15e en 16e eeuw. Maria von Jever (1500-1575), de laatste Friese regent van het bewind van Jever, speelde een belangrijke rol in de uitbreiding. Toen Jever in 1818 aan het hertogdom Oldenburg viel, werd het kasteel tot tweede woning van de hertogen van Oldenburg verklaard en werden de verwoeste bijgebouwen en vestingwerken afgebroken.

Jever Brouwerijbezoek
Een van de deskundige brouwgidsen leidt u door het historische brouwerijmuseum en de productie-installatie. Voor elke deelnemer zijn er twee glazen verse Jever Pilsener, Jever Fun, Jever Light of Jever Lime. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur (in het weekend ongeveer 1,5 uur, omdat er geen productie-installatie is, op zaterdag alleen rondleidingen door het brouwerijmuseum mogelijk).

 

Carolinensiel

Duits Sielhafenmuseum
In "Groot Hus", een graanschuur uit 1840, toont onze tentoonstelling "Land en zee" de geschiedenis van de kusten, havens, dijken en scheepvaart, met twee nieuwe afdelingen, "Kustvisserij" en "Noordzee-toerisme" in aanbouw. Mach-stations nodigen kinderen en volwassenen uit om schepen te laden, knoopknoppen uit te proberen en zelf te navigeren.

Duits Sielhafenmuseum
In "Groot Hus", een graanschuur uit 1840, toont onze tentoonstelling "Land en zee" de geschiedenis van de kusten, havens, dijken en scheepvaart, met twee nieuwe afdelingen, "Kustvisserij" en "Noordzee-toerisme" in aanbouw. Mach-stations nodigen kinderen en volwassenen uit om schepen te laden, knoopknoppen uit te proberen en zelf te navigeren.

 

Wilhelmshaven

Duits Marinemuseum en historische havenrondleiding
Het Duitse Maritiem Museum toont de bijna 160-jarige geschiedenis van de Duitse marine met hun taken en bestemmingen in de loop van de tijd. Ga op een spannende reis door de bewogen geschiedenis van Duitsland en zijn zeestrijdkrachten. Na een bezoek van 2 uur aan het museum, stapt u aan boord van de motorschepen "Neptune" en "Poseidon". Daar kunt u ontspannen tijdens een zeereis en de marinehistorische kant van Wilhelmshaven leren kennen tijdens de tour door de haven en door het Marinearsenal. De havencruises vinden plaats op vier verschillende tijdstippen, die ongeveer 1 uur duren. De eerste rit begint om 11.00 uur.

Kustmuseum Wilhelmshaven
Het Kustmuseum Wilhelmshaven behandelt het verleden, het heden en de toekomst van de kust in een onconventioneel ontworpen tentoonstelling. Het themablad bestrijkt de opkomst van de kust tot de ongeveer 150-jarige geschiedenis van de maritieme stad Wilhelmshaven.

JadeWeserPort - InfoBox
De grootste bouwplaats van Nedersaksen! Informeer hier over de nieuwe megapoort, over de stand, de planning en de belangrijkste gebouwen zoals kade en terminalindeling. De Infobox JadeWeserPort is het informatiecentrum voor de bouw van de container diepwaterhaven JadeWeserPort, die vanaf 2012 op weg is naar 's werelds grootste containerschepen.

Zeewater aquarium
Ervaar een fascinerende reis naar de oceanen en habitats van onze aarde: duik in de Waddenzee over de Duitse Bocht naar Helgoland, vervolgens in de Atlantische Oceaan, de Antarctica, voor bewoners in het tropische regenwoud en over het Caribische gebied terug naar Wilhelmshaven.

Waddenzee Visitor Center
Ervaar het Werelderfgoed Waddenzee! De interactieve tentoonstelling van 2.000 m² biedt fascinerende inzichten in het leefgebied van Wattenmeer. Grootschalige installaties geven een indruk van de natuurkrachten en het leven van de mensen in het Nationaal Park Waddenzee

Suurhusen

Scheve kerk in Suurhusen
Wil je een toren zien die slanker is dan de Toren van Pisa, rijd dan naar Suurhusen. In het kleine dorp op ongeveer 8 km afstand, volgens het Guinness Book of World Records, staat 's werelds magerste toren.

Wiesmoor

Flower Hall and Garden Park -Blumenreich-

In de aangelegde tuin kunt u op 5 hectare gedetailleerde informatie voor het ontwerp van uw eigen tuin. Naast de Japanse tuin, de rozentuin, de mediterrane tuin en vele andere thematuinen, kunt u ook sporten in een Thais Chi-activiteitengebied. Of u kunt genieten van de vele mogelijkheden voor recreatie. Naast de gemeenschappelijke parkbanken, vindt u in het tuinpark ook speciale functies zoals Rhönrad-banken en hangmatten. De bijbehorende bloemenhal wordt elk jaar onder een ander motto geplaatst. De hal is bevolkt met ongeveer 10.000 potplanten, die zijn gerangschikt naar een kleurrijke foto. Ook is hier het waterorgel, dat je elk half uur kunt beluisteren en bekijken. De bloemenhallen - horeca - zorgen voor het fysieke welzijn.

Norden

Oost-Fries theemuseum

Het Ostfriesische Teemuseum is het eerste speciale museum in zijn soort in Europa. Het toont de hele wereld van thee. Ze leren thee kennen als een gekweekte plant en leren interessante dingen uit de culturele en economische geschiedenis en over de drinkgewoonten, b.v. Chinese, Japanse, Engelse en Oost-Friezen. Als u bijvoorbeeld een rondleiding wenst, kunt u ook een "Oost-Friese theeceremonie" boeken, waarin de traditionele bereiding van thee wordt uitgelegd.

Norddeich

Zeehondenstation Nationalparkhaus Norden

Het station in Norddeich is een verpleegstation voor alle zeezoogdieren. Jaarlijks worden tussen de 30 en 80 weeszeehonden, maar ook grijze zeehonden grootgebracht en teruggebracht naar de Noordzee. In het natuurlijk aangelegde zwembad kunt u zeehonden observeren op de liggende gebieden, in en zelfs onder water. Een grote tentoonstelling toont het leven van de zeehonden en laat de bezoekers veel van hun natuurlijke habitat Waddenzee van dichtbij ervaren. Het voeren vindt dagelijks om 11.00 uur en om 15.00 uur plaats.

Emden

Dat Otto Huus

Het Otto Huis toont de carrière van Emden Duitse cabaretier OTTO gebaseerd op dit kleine museum Schmunzelkabinettes

Bad Zwischenahn

Park van de tuinen

De 14 hectare grote Garden of Eden opent zijn deuren van 13 april tot 6 oktober 2019 en biedt een bedwelmende verscheidenheid aan tuinbouw- en culturele attracties in meer dan 90 onafhankelijke gebieden (thematuinen, plantenassortimenten en bijdragen). Duizenden vaste planten, lente- en zomerbloemen, knollen en bolgewassen, als gekleurd tapijt, verbinden de afzonderlijke delen van deze bloeiende en unieke tuinshow

Papenburg

Meyer scheepswerf

Dompel jezelf onder in de wereld van de scheepsbouw! Bezoekers van het bezoekerscentrum krijgen een uitgebreid inzicht in het werk van de Meyer-scheepswerf van vandaag en de afgelopen jaren: exposities, films en een voorbeeldcabine nemen u mee in de wereld van de scheepsbouw. Bovendien kunnen gasten van twee bezoekersgalerijen de grote cruiseschepen in aanbouw bewonderen.

Rondleiding door de Meyer-scheepswerf met boottocht naar Emsperrwerk
Diensten: rondleiding, rijden met de Emstraumschiff "Warsteiner Admiral" naar de Ems-barrière van Leer (ongeveer 20 minuten rijden van Papenburg), vanaf het schip, alle gasten kunnen de indrukwekkende structuur zeer goed zien. De kapitein vermaakt de gasten met uitleg en achtergrondinformatie.


All in Dorf Wangerland
Jeversche Straße 100
26434 Wangerland – Hohenkirchen
Duitsland

Telefoon
+31 552 032022

E-Mail
info@allinhotels.nl

Website
www.allinhotels.nl

Algemene informatie

 • Alle prijzen zijn in euro.
 • Overnachtingsbijdrage is € 2,00 p.p.p.n.
 • Wij doen niet aan toeslag eenpersoonskamers.
 • Wij hebben natuurlijk een gratis parkeerplaats.
 • Mogelijkheid tot stalling fietsen en/of motoren.
 • Uw bevestiging wordt via Allinhotels.nl verstuurd.
 • Kleine kinderen tot 4 jaar gratis.
 • Kinderen van 4 t/m 12 jaar krijgen 35% korting.
 • Huisdieren graag bij reservering aangeven € 10,- p.n.
 • U hoeft geen milieusticker.
 • Mindervalide? Geef dit aan bij reservering!
 • Het gehele hotel beschikt over een lift.

Uw Kamer

 • Roken niet toegestaan op de kamer.
 • Alle kamers met Boxspring bedden.
 • Kamers met eigen douche, toilet en föhn.
 • In gehele hotel gratis gebruik internet (WiFi).
 • Alle kamers beschikken over LCD/LED televisie.
 • Alle kamers hebben Duitse en Nederlandse zenders.
 • Alle kamers hebben een zithoek.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief