Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

render

Geen risico bij code rood of negatief reisadvies!

Heeft u óók enorm de behoefte om uit te kijken naar een heerlijke All-in vakantie? Maar wilt u niet wéér achterblijven met de zoveelste voucher in het geval van een code rood? Boek nu uw All-in vakantie en geniet van onze kosteloze omboekservice*!

*Alle boekingen die geplaatst worden tot en met 30 april 2021, voor in het seizoen 2021 genieten van een kosteloze omboeking bij code rood of negatief reisadvies!

 Uw aanbieder voor een zorgeloze All -in vakantie in de mooiste vakantiegebieden!

All in Hotel
Du Commerce

Autoreis | Nederland | Zeeuws-Vlaanderen

Bezoek nu het pittorekse Oostburg in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. All in vanaf 11 uur en genieten van de gerechten van de kaart tijdens de lunch en diner, natuurlijk met een glaasje bubbels of heerlijke Gin-Tonic of gewoon lekker een biertje of frisje! Dagje strand, Knokkke-Heist of Cadzand leuk winkelen in Brugge of Middelburg.

All in Hotel
Mayhotel

Eigen autoreis | Duitsland | Ahr Wijngebied

Mayhotel – na de verschrikkelijke gebeurtenis van 2021 (overstroming) zijn de eigenaren van het hotel in samenwerking met de stad, provincie en diverse ondernemers van start gegaan met de renovatie en opbouw van zowel het hotel en natuurlijk het prachtige Ahrgebied! Naar verwacht is het hotel, en het Arhgebied weer vanaf juni 2024 bezoekbaar. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, opbouw en opening van het hotel!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief