Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn:
055 20 320 22

maandag tot zaterdag van
10:00 tot 18:00 uur - Nederlands gesproken

* Buiten Nederland: +31 55 20 320 22

Over All in Hotels

Bij All in Hotels bieden wij niet alleen een overnachting of Bed&Breakfast aan, nee wij bieden te allen  tijde een volledig arrangement met ontbijt, lunch en diner aan! De drankjes en het amusement behoren hier natuurlijk bij!

Daarnaast bieden wij ook diverse bezoekmogelijkheden in de directe omgeving van uw accomendatie, zodat u en uw gezelschap zich nooit hoeven te vervelen.

Een volledige en zorgeloze All-in vakantie!

Onze reisspecialisten en hoteliers selecteren alleen arrangementen waarvan zij overtuigd zijn dat wij, als All in Hotels de beste prijs aanbieden & garanderen! Hierbij zijn ze altijd op zoek naar leuke extra’s die uw verblijf niet alleen een vakantie maken, maar ook een blijvende herinnering!

All in Hotels biedt een overzichtelijke manier van reserveren aan. U vindt op onze website, alle 3-, 4- en 5-daags arrangementen waar u uit kunt kiezen. Per heden NIEUW bij All in Hotels: Bepaal uw eigen Aankomst en Vertrek Data. Dit houdt in dat u naast onze vaste 5-, 4- en 3-daagse aankomst data ook uw eigen data kunt bepalen!

Indien u wensen of vragen heeft, schroom u niet en schrijf ons aan! Via mail: info@allinhotels.nl of bel met de reserveringlijn: +31 (0) 55 20 320 22 onze collega's helpen u graag verder.

Boek nu uw zorgeloze All-in vakantie bij allinhotels.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief