Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

maandag t/m zaterdag 09:00 tot 18:00 uur

Actievoorwaarden en spelregels All in Hotels

 1. Winacties worden uitgeschreven door Allinhotels.nl en aangegeven Partners op de actie onder de handelsnaam All-in Hotels GmbH gevestigd te Köln, Duitsland. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens en volledig ondernomen stappen heeft gedaan of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld en vrienden bent geworden op onze Social media. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Bij elke winactie worden de speelregels bekend gemaakt! Deze kunnen afwijken van voorgaande keren.
 3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
 4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie op de site, op social media of in de online marketing.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze naar wens van Allinhotels.nl.
 9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. Tevens hebben wij het recht om de winnaar op diverse media en social media kanalen te promoten en bekend te maken
 10. Allinhotels.nlkan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen of diensten.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door All-In Hotels GmbH en zijn directe partners voor de winactie. Je ontvangt na deelname aan de winactie ook wekelijks/ maandelijks een e-mail met tips, aanbiedingen of promotie marketing. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door All-in Hotels GmbH directie.
 15. Anne Raaymakers/Fanfactor™ handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands, Duits & Belgisch recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met 055-20 320 22 of info@allinhotels.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief