Reserveringslijn: +31 (0)55 20 320 22

telefonisch: ma t/m za - 09:00 tot 18:00 uur
via de chat: dagelijks - 09:00 tot 21:00 uur

Reserveringslijn:
055 20 320 22

maandag tot zaterdag van
10:00 tot 18:00 uur - Nederlands gesproken

* Buiten Nederland: +31 55 20 320 22

Uw Hotel aanmelden?

Duizenden bezoekers op de Website!

All-in hotels heeft een groot publiek op de website www.allinhotels.nl. Heeft u een hotel in een vakantiegebied, meld u dan nu aan en kom in contact met 1 van onze medewerkers die met u samen kijken naar het beste en passend aanbod voor de gasten van Allinhotels.nl


Leer ons kennen!


Wat doen wij?

Uw gast, is onze gast!. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, samen werken we eraan om dit te realiseren.

Wat doet u?

U bent altijd zelf in beheer over uw hotel. Samen met ons stelt u het aanbod op en wij promoten dit.

Waarom zijn wij speciaal?

Door deel te nemen aan onze All-in en campagnes, kunt u uw kansen op een hogere bezetting vergroten. Maar dat is niet alles want het aantrekken van de juiste klantsegmenten die passen bij uw accommodatie en aanbod, dat is ons doel.

Marketing & Communicatie

Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en online zichtbaarheid. Daarnaast controleert ons internationale team van content specialisten de aangeleverde content om zo de bezoeker van onze website te inspireren voor een verblijf in uw accommodatie.

Innovatie & Data Analyse

We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving voor onze gasten.Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van Allinhotels.nl. Maar dat is niet alles, ons IT team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën en onze uitmuntende service desk is het eerste contact moment voor onze klant, zowel voor, tijdens en na de boeking.

Geen verborgen kosten

Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden, word je accommodatie niet geboekt, dan betaalt u niets.

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

We zijn blij dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Allinhotels.nl. Wij zijn vastbesloten om onze samenwerking zo succesvol mogelijk te maken en een langdurige relatie met u op te bouwen. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat we benadrukken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

We zijn een ondernemend bedrijf, dus we blijven onszelf steeds uitdagen om doorlopend voor verbetering te zorgen. Het is onze ambitie om u en uw accommodatie zo goed mogelijk te leren kennen. Als partners willen we blije klanten die hun verblijf probleemloos hebben geboekt en precies krijgen wat ze verwachten. Dit is een ambitieuze missie, die we niet zonder u kunnen realiseren.

Wat kunt u verwachten?

Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, het kan allemaal. Wanneer u, uw hotel heeft aangemeld kunnen we aan de slag. Wij gaan alle gegevens controleren die u als hotel heeft opgegeven. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met u op om ons All-in arrangement even toe te lichten.

Wat verwachten wij van u?

U bent altijd zelf in beheer van uw hotel. En dat is super handig want dit betekent dat u gemakkelijk zelf het aanbod en prijs van uw hotel bepaalt!. Maar het betekent ook dat u zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer u maar wilt. Nogmaals, enkel met elkaar vertrouwen behalen wij de gewenste resultaten!

Een sterke relatie opbouwen

Bent u geïnteresseerd? We bellen u graag op voor een persoonlijk gesprek. Stuur ons eeen mail naar: marketing of info@allinhotels.nl en wij starten samen met u naar een mooie en winstgevende samenwerking!

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Schrijf u nu in en geniet als eerste van de leukste aanbiedingen, beste kortingen en winacties!

U ontvangt bij aanmelding direct € 5,- korting!

Al meer dan 95.000 mensen gingen u voor!

Dank u voor uw aanmelding voor de Nieuwsbrief van Allinhotels.nl
U blijft vanaf nu op de hoogte van de leukste aanbiedingen, hoogste kortingen en daarnaast maakt u kans op diverse prijzen als All-in Friend!

Kortingscode ontvangen? Aanmelden nieuwsbrief